divendres, 5 de febrer del 2016

EDUCACIÓ VIAL



Aquest dies l'alumnat de 6è de primària hem rebut la gran visita de la policia local de Caldes de Montbui, ens han fet jocs i una xerrada molt intensa de coses que són importants per la seguretat vial.

Ens han ensanyat coses que influeixen a la vida dels éssers humans com els sorolls, els crits dels amics dient que fem tard algun lloc, o fins i tot la pressió que tens en el cos si condueixes alguna ambulància o un cotxe de policies en una persecució.
Els policies que van venir entre altres el Josep, Marc, Julio... ens van voler fer unes activitats per veure la confiança que tenien en nosaltres mateixos. Una de les activitats que ens van fer va ser la de les figures amb color: piràmide, con, esfera... primer ens van agafar a 5 nen/es de la classe i els van portar fora. En una taula van col·locar diferents peces de colors i a les persones que estaven dintre ens van explicar el joc quan les persones de fora entraven amb els ulls tapats, els policies els i deien que havien de col·locar una figura on ells volguessin



Bruno B
Iker A
Toni C
                                      

1 comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Rainbow Pinwheel Pointer