dimarts, 9 de febrer del 2016

ELS NENS SOLDATS


Els 'nens soldats' és un vídeo molt interessant que el Pare Manel ens va ensenyar el divendres dia 15 de gener. A nosaltres, els nens de 6è, ens va fer reflexionar i ens va fer pensar sobre la sort que tenim.

Aquest vídeo tracta sobre els nens d'Uganda que són utilitzats per anar a la guerra i els maltracten físicament i psicològicament. En els segrestadors se'ls anomena 'els rebels'. Aquestes persones segresten nens d'entre 5 als 16 anys i els porten al bosc per entrenar-los per la guerra. Al agafar-los maten als seus pares. En aquest període de temps (dels 5 als 16 anys) han de fer molts sacrificis com matar a qui més estimen ( millors amics,germans...) o veure com els maten. Per dormir els lliguen a un pal i passen la nit així. Si no moren abans dels 16 anys tornen a casa seva, però de petits van a la guerra. Agafen a nens petits ja que són més vulnerables. A nosaltres ens va agradar molt ja que és molt interessant i et fa veure la realitat.









Sofia Sanz i Martina Tatjé 6è A

1 comentari:

  1. Aquest video em va fer reflexionar molt perquè nosaltres tenim la sort de no estar al lloc d'aquells nens. També em va agradar molt. Leire Moreno

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Rainbow Pinwheel Pointer