dimecres, 17 de febrer del 2016

GUIM TIÓ


El primer projecte de l'assignatura de plàstica s'anomena: Beauty and the Beast. 
Hem treballat la idea de la bellesa i com la televisió, anuncis, etc, ens influeixen en els nostres gustos. Ens hem adonat que en aquests mons es fa servis massa el Photoshop i crea persones que no són reals. Així, hem descobert que Guim Tió és un artista que està viu i treballa aquesta idea. Ho fa a través de revistes i anuncis, els transforma en monstres tal i com fa el Photoshop. 
Primer, vam portar unes revistes, amb unes imatges tal i com fa l'artista. Després, vam dissenyar un esbós del que volíem fer transformant la cara de la persona. I finalment, ho vam pintar amb ceres. 
El Guim ho fa d'una altra manera, ho fa amb aigua ras però nosaltres no ho utilitzem a l'escola i per això hem fet servir ceres. A continuació, ho vam envernissar. Primer vam transformar la cara amb colors freds i després la mateixa obra amb colors càlids. 
Un projecte interessant ja que primer les seves pintures ens van fer riure molt ja que no les enteníem gaire. Però a mesura que l'hem anat coneixent hem entès perquè ho fa i què vol reivindicar.



Aquí podeu veure el procés:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Rainbow Pinwheel Pointer