dimarts, 8 de març del 2016

EL CIRC DE LA PAPALLONA



El divendres dia 12 de febrer, va venir el Pare Manel i ens va posar un vídeo molt reflexiu. Primerament vam veure unes imatges sobre un circ antic en el qual hi havia una part de persones 'estranyes': una dona amb barba, un noia molt gras i també un noi molt especial, que era com l'estrella ja que no tenia extremitats. El presentador abans de mostrar-lo al públic deia un 'discurset' i deia que Deu li va donar l'esquena quan va néixer i se'n en reia. Un dia, aquest noi va descobrir un altre circ molt millor: feien acrobàcies, malabars però el més important era que no utilitzaven a gent 'estranya' perquè ells creien que aquelles persones eren meravelloses. Així que ell va decidir marxar d'aquell circ antic i anar-se'n al altre circ, però no sabia com fer-ho. Al final es va amagar en el camió del circ nou i així és com va començar tot. Quan van aparcar el camió i van anar a descarregar i es van trobar aquest noi, es van espantar i es pensaven que era un mort però llavors van veure que estava viu i es van en recordar d'ell de quan estava a l'altre circ. Després el noi li va dir que si podia treballar amb ells, amb el circ de la papallona. Al principi li van dir que no, però després van viure una escena que els va fer canviar d'opinió. L'escena que van viure tractava de que el noi volia travessar un riu i no podia, aleshores es va pujar sobre un tronc que estava sobre l'aigua i després ell va caure a l'aigua. Llavors els del circ de la papallona es van espantar perquè es pensaven que s'havia ofegat. Però... després va sortir a la superfície i es van adonar de que podia nedar! Gràcies a això el van acceptar i va poder fer actuacions durant el resto de la seva vida amb el circ de la papallona.

                                                      



Video EL CIRC DE LA PAPALLONA

Sofia i Martina

3 comentaris:

  1. Es una part de pel·lícula molt interessant i crec que l'home sense extremitats esta bastant trist perquè diu que es un monstre encara que no ho es.

    ResponElimina
  2. M'ha agradat molt el video però el que més em sorprèn és que el personatge sense extremitats tingui aquestes superesions en si mateix

    ResponElimina
  3. Es una historia per reflexionar. Ens demostra que si volem tot es posible.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Rainbow Pinwheel Pointer