dilluns, 14 de març del 2016

SERIES PER PENSAR


Hola, som dues nenes de sisè que us voldríem ensenyar que a la televisió fan alguns programes que et poden ajudar a treure el teu detectiu interior. Algunes series divertides com: Castle, Detectiu Conan, Els Misteris d'en  Murdoch, i molts més.
Ara us explicarem coses sobre les sèries:






-Castle:
Richard Castle és un afamat escriptor que es va documentant seguint a l' inspectora Beckett i als seus companys Expósito i Ryan. Tots junts han de resoldre assessinats, que tenen lloc a la ciutat de Nova York. Entre els casos i en Castle i la Beckett tenen una relació. Aquest programa s'emet a Divinity els divendres, dissabtes i diumenges a partir de les 21:30.






-Detectiu Conan:
En Shinichi Kudo un detectiu adolescent, un dia li donen una pastilla que el fa petit però continua tenin el mateix don per resoldre assessinats, però no pot ensenyar la seva identitat. Va juntament amb el detectiu Kogoro Mouri i la seva filla la Ran. Aquesta serie es veu al Super3 en directe o a super3.cat, o tambè al youtube.






-Els Misteris d'en Murdoch:      
És una serie que pots veure com resolien els misteris a l'edat Moderna. En el dia a dia els van passant cosses. Es fa a TV3 els dissabtes.






-Mireia Munné i Mariona Mach

1 comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Rainbow Pinwheel Pointer